Kulturë

Albana Beqiri / Trishton nji moment

Albana Beqiri / Poete dhe tregimtare
Albana Beqiri / Poete dhe tregimtare

TRISHTON NJI MOMENT

Trishton nji moment
që qan n’mue si fmijë i trembun
udhës së madhe.

Nanën kërkon, gjinin e saj t’ngrohtë
sigurinë që ajo i jep pa da.

Dashnia asht tret n’at moment
me dhimtën asht kap përdore
e hedh valle.

Unë mbushun mall flas me vetminë
shpirtit kërkoj at rrahje zemre
që nuk asht ma…

/Shqip.com