Rozë

A i ka shkruar Erjoni pas daljes nga Big Brother Mikelës?

Mikela dhe Erion

Mikela është banorja e fundit që është larguar nga Big Brother.

Ajo ka qëndruar afro një muaj dhe rrugëtimi i saj nuk ishte se ka zgjatur shumë.

Pas daljes ajo ka pranuar mesazhe të shumta të cilët e kanë mbështetur, por ka munguar nga ish- partneri i saj, Erioni.

Ajo ka treguar se nuk I ka shkruar, por kishte njerëz nga Kosova që kanë bërë një gjë të tillë.

/Shqip.com