Lajme

41 vjeçarja kosovare arrestohet në Aeroportin “Adem Jashari”

Një grua 41 vjeçare është arrestuar me të zbritur në Aeroportin “Adem Jashari”.

Ajo kishte një fletë-arrest nga Gjykata Themelore në Pejë, të cilin e zbatoi policia.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Pejës, Driton Rugova.

Ajo është dërguar në Pejë dhe do të dal para gjykatës kur të plotësohen kushtet. /Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.75
Sot : 27/09/2022