Teknologji

12 shtator, data e mundshme e prezantimit të iPhone 15

iPhone 15
iPhone 15

Sipas burimeve pranë Mark Gurman të Bloomberg dhe 9to5Mac, Apple aktualisht është duke vendosur midis 12 dhe 13 shtatorit për datën e ngjarjes së madhe të iPhone 15.

Megjithatë, i 12-ti është skenari më i mundshëm.

Një burim informacioni janë partnerët operatorë të Apple. Emailet e brendshme po u thonë punonjësve që të mos marrin pushim të mërkurën, më 13 shtator, për shkak të një “njoftimi të madh të smartphone”, raporton Gsmarena.

Nga ana tjetër, Gurman është më i prirur drejt 12 shtatorit, por thekson se gjërat mund të ndryshojnë ende.

Ngjarja e Apple do të jetë në formatin e tij të zakonshëm hibrid, që do të thotë se do të ketë disa video të regjistruara paraprakisht që na kujtojnë epokën e pandemisë, por shumica e saj do të përbëhet nga prezantime të drejtpërdrejta.

Sigurisht, audienca e drejtpërdrejtë do të jetë në kampusin e Apple dhe përvoja praktike me linjën e re të iPhone 15 do të jetë në listën e rendit të ditës.

/Shqip.com