Lajme

Vetëm një rast aktiv me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në Kosovë është vetëm një rast aktiv me COVID-19.

Duke u bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit është shënuar vetëm një rasti i ri më virus.

Megjithatë, gjatë kësaj periudhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes si dhe nuk është shëruar asnjë person.

Vaksinimi i qytetarëve është duke vazhduar herë pas here. 23 doza të vaksinës kundër COVID-19 janë dhënë Brenda një dite.

/Shqip.com