Vitia dhe Rama pasi votuan e përshëndesin njëri tjetrin

Arben Vitia dhe Përparim Rama

Dy kandidatët për kryetarë të Prishtinës, Arben Vitia dhe Përparim Rama votuan në ora 09:00.

Por, ata u takuan dhe e përshëndeten njëri tjetrin.

Arben Vitia është kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, ndërsa Përparim Rama i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Ata të dy u përballën dy herë në debate televizive.

Vitia ka 11 mijë vota më shumë sesa Rama në raundin e parë të  balotazhit.