Netflix po transmeton serialin e Presidentit Zelensky

Kopertina e serialit “The Servant of the People”

Para se të bëhej president i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ishte një aktor dhe komedian i suksesshëm.

Tani Netflix po transmeton përsëri serialet televizive që e ndihmuan ta bënte atë një yll – dhe shërbeu si trampolinë për fushatën e tij presidenciale.

“Shërbëtori i Popullit” është një satirë politike që shfaq Zelensky-n si një mësues i shkollës së mesme, i cili bëhet president i Ukrainës, pasi një fjalim që ai bën për korrupsionin në qeverinë e vendit bëhet viral.

Seriali debutoi në vitin 2015.

Disa e kanë vlerësuar rolin me ndihmën e katapultimit të Zelensky në presidencën reale të Ukrainës në vitin 2019.

“Ju pyetët dhe u kthye!” Netflix tha në një postim në Twitter të mërkurën, duke njoftuar rikthimin e serialit.

Zelensky aktualisht po dominon skenën botërore me lutjet e tij të zjarrta për ndihmë pas pushtimit të vendit të tij nga Rusia. /Shqip.com