Kurti: Qeveria e Kosovës ka vendosur që t’i strehojë 20 gazetarë nga Ukraina

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti

Albin Kurti, Kryeministri i Kosovës ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës do t’i pranojë 20 gazetarë ukrainas

Kurti përmes një postimi në Twitter ka bërë të ditur se 20 gazetarët janë detyruar të largohen nga vendi i tyre për shkak të invazionit rus.

“Në përkrahje dhe solidaritet me Ukrainën dhe popullin e saj, në bashkëpunim me Federatën Evropiane të Gazetarëve ne do t’ua mundësojmë atyre të punojnë nga distanca”, ka shkruar Kurti.