Kievi vendos shtetrrethim nga ora 17:00

Kryetari i kryeqytetit ukrainas, Vitali Klitschko, e ka shpallur një shtetrrethim që do fillojë nga ora 17:00 deri të dielën në ora 08:00.

Ai në Twitter ka shkruar se të gjithë qytetarët që qëndrojnë në rrugë gjatë orës policore do të konsiderohen anëtarë të grupeve të sabotimit dhe zbulimit rus, raporton BBC.

Kjo masë e zëvendëson orën e mëparshme policore që ishte nga ora 22:00 deri në ora 07:00.