Khamenei, liderit të Hamasit: Ne nuk do të shkojmë në luftë për ju

Tre zyrtarë të lartë iranianë të cituar nga Reuters thanë se “Ayatollah Ali Khamenei, Udhëheqësi Suprem i Iranit, i dërgoi një mesazh të qartë udhëheqësit të Hamasit Ismail Haniyeh gjatë takimit të tyre në Teheran në fillim të nëntorit:

“Ju nuk na dhatë asnjë paralajmërim për sulmin tuaj të 7 tetorit mbi Izraelin dhe ne nuk do të shkojmë në luftë në emrin tuaj”.

“Khamenei i tha Haniyeh se Irani, një mbështetës i gjatë i Hamasit, do të vazhdojë t’i japë grupit mbështetjen e tij politike dhe morale, por nuk do të ndërhyjë drejtpërdrejt, thanë zyrtarët”. LEXO TË PLOTË