EXIT POLL-i për Kamenicë: PSD dhe Vetëvendosje në balotazh

Sipas sondazhit të prezantuar në Klan Kosova, PSD dhe Vetëvendosje shkojnë në balotazh në Kamenicë,

Partia Socialdemokrate me Qëndron Kastratin ka marrë 32.20% derisa ai i Vetëvendosjes Kadri Rahimaj ka marrë 31.60% që shkojnë në balotazh.

Partia e tretë në këtë komunë është Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jeton Biqkaj me 16.50%, PDK me 14.50% dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Faton Jakupi me 4.10%.