Horoskopi i javës (1 – 7) prill

 • dashi

  Njerëzit e shenjës së Dashit mund të duhet të vrapojnë pa nevojë në lidhje me punën këtë javë. Shmangni shpenzimin e parave dhe energjisë, përndryshe mund t’ju duhet të përballeni me vështirësi. Natyra juaj do të jetë e irrituar për shkak të punës jo të plotë. Tregoni shumë kujdes në transaksionet me para në fillim të javës, përndryshe mund të keni humbje financiare. Gjatë kësaj kohe, mos harroni të lexoni çdo letër siç duhet përpara se ta nënshkruani atë. Udhëtimi në lidhje me biznesin është i mundur në mes të javës. Kujdesuni për shëndetin tuaj gjatë udhëtimit. Megjithatë, për sa i përket shëndetit, duhet të jeni të kujdesshëm gjatë gjithë javës. Në një situatë të tillë, mbani të drejtë zakonet tuaja të të ngrënit dhe rutinën e përditshme. Gjatë kësaj kohe, duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm ndaj armiqve të fshehtë në vendin e punës. Do të mbeteni në depresion për shkak të pengesave në marrëdhëniet e dashurisë. Shëndeti i bashkëshortit/es tuaj mund të bëhet një çështje shqetësuese për ju. Në fund të javës do të keni mundësinë të merrni pjesë në aktivitete të mbarë.

 • demi

  Kjo javë do të jetë e mbushur me ulje-ngritje për personat e shenjës së Demit. Në fillim të javës do të ketë fitime të dëshiruara në biznes dhe paratë e ngecura në treg do të dalin në mënyrë të papritur. Nga ana tjetër do ketë pengesa në punën që do të bëhet në gjysmën e dytë të javës dhe do t’ju duhet të përballeni me konkurrencë të padëshiruar. Gjatë kësaj kohe të ardhurat do të jenë më të vogla dhe shpenzimet do të jenë më të mëdha. Do të ketë vështirësi në grumbullimin e pasurisë, qoftë biznes apo vend pune, pasi besimi i tepërt ndaj të tjerëve, mund të jetë fatale për ju jo vetëm në aspektin e parave, por edhe në aspektin e respektit. Mund të ketë një takim në mes të javës ose ardhjen e një personi të dashur në shtëpi. Gjatë kësaj periudhe, duke marrë çdo vendim familjar, do të merrni mbështetjen e plotë si nga të moshuarit ashtu edhe nga më të rinjtë. Mund të shpenzoni më shumë nga xhepi për gjëra që lidhen me luksin. Kjo javë do të jetë shumë e favorshme për sa i përket dashurisë. Këtë javë do të shihni një lidhje më të mirë me partnerin tuaj. Besimi i ndërsjellë do të rritet. Do të merrni mbështetje të plotë nga partneri juaj për të kapërcyer vështirësitë që lidhen me jetën.

 • binjaket

  Në vend që të mashtrohen nga të tjerët, njerëzit e shenjës së Binjakut duhet të marrin vendime dhe të veprojnë me maturi. Në fillim të javës, mosmarrëveshjet në lidhje me tokën, ndërtesat ose pronën stërgjyshore do të jenë shkaku kryesor i shqetësimit tuaj. Kapërceni një mosmarrëveshje në familje apo ndonjë sfidë e lidhur me biznesin dhe mbani mendjen e qetë, dhe merrni çdo vendim të rëndësishëm duke menduar shumë, përndryshe mund të pendoheni më vonë. Gjatë kësaj kohe do ta gjeni veten më energjik se më parë. Të ardhurat tuaja do të rriten, por në të njëjtën kohë do të ketë edhe shumë shpenzime për gjëra që lidhen me luksin. Në gjysmën e dytë të javës, detyrat në pritje do të përfundojnë me ndihmën e miqve. Mendja do të mbetet e lumtur për shkak të rritjes së ndërveprimit me të afërmit. Udhëtimi i ndërmarrë në lidhje me biznesin do të jetë i dobishëm. Gjatë kësaj kohe, takimi me një person me ndikim, do të sjellë përfitime të mëdha në të ardhmen. Nëse po mendoni t’i shprehni dashurinë tuaj dikujt, atëherë dëshira juaj do të plotësohet. Nga ana tjetër, për ata që tashmë janë në një lidhje dashurie, të afërmit e tyre mund t’u japin sinjalin jeshil për martesë. Jeta në çift do jetë e lumtur.

 • gafore

  Kjo javë mund të jetë shumë e rëndësishme për njerëzit e Gaforres për sa i përket karrierës dhe biznesit. Për ata që kanë kohë që kërkojnë jetën, dëshirat e tyre mund të plotësohen këtë javë. Ju gjithashtu mund të merrni promovimin ose transferimin e dëshiruar. Takimi me një person me ndikim në fillim të javës do të sjellë fitime të mëdha. Do të merrni mbështetjen e plotë nga miqtë e ngushtë. Në gjysmën e dytë të javës do të ketë fitime të papritura në biznes por në të njëjtën kohë do të ketë edhe shpenzime për gjëra që lidhen me luksin. Gjatë kësaj periudhe, gratë që punojnë mund të përballen me disa vështirësi në balancimin e punës dhe familjes së tyre. Sidoqoftë, do të merrni mbështetje të plotë nga partneri juaj i jetës ose partneri i dashurisë në zgjidhjen e çdo problemi. Do ketë intensitet në marrëdhëniet e dashurisë. Jeta në çift do jetë e lumtur. Do të merrni mbështetje të veçantë nga babai juaj gjatë marrjes së ndonjë vendimi të madh.

 • luani

  Luanët duhet t’i kushtojnë vëmendje të veçantë shëndetit dhe marrëdhënieve të tyre këtë javë. Ju do të duhet të shmangni injorimin e këtyre dy gjërave mes orarit të ngjeshur të punës, përndryshe, marrëdhënia e ndërtuar ndër vite mund të dëmtohet ose prishet. Ekziston mundësia e një mosmarrëveshjeje të madhe me një person të dashur për një çështje të vogël. Njerëzit e përfshirë në biznes do të duhet të shmangin humbjet afatgjata në këmbim të fitimeve afatshkurtra. Shëndeti juaj i keq në mes të javës mund të pengojë punën tuaj të planifikuar. Gjatë kësaj kohe, mendja juaj do të shqetësohet për stinën ose rishfaqjen e ndonjë sëmundjeje të vjetër. Gjatë kësaj kohe, mund të ndjeni mungesë entuziazmi dhe energjie brenda jush. Megjithatë, kjo situatë nuk do të zgjasë shumë. Deri në fund të javës, do t’i shihni gjërat në rrugën e duhur. Gjërat e këqija do të arrihen me ndihmën e vëllezërve dhe motrave. Udhëtimi në distanca të gjata ose të shkurtra është i mundur. Hidhni një hap përpara në aferat e dashurisë dhe tregohuni të sinqertë për marrëdhënien tuaj, përndryshe jo vetëm që gjërat mund të përkeqësohen, por mund t’ju duhet të përballeni edhe me stigmën sociale. Për ta bërë jetën bashkëshortore të lumtur, mos i injoroni ndjenjat e bashkëshortit/es tuaj.

 • virgjeresha

  Kjo javë është shumë e favorshme për karrierën dhe biznesin për Virgjëreshat, por do të sjellë disa probleme për marrëdhëniet familjare dhe personale. Do të ketë fitime të papritura në disa biznese në fillim të javës. Udhëtimet e ndërmarra në lidhje me biznesin do të jenë të favorshme dhe të dobishme. Gjatë kësaj periudhe do të ketë mundësi për zgjerimin e biznesit. Kjo javë do të jetë shumë e favorshme për ata që janë në kërkim të jetesës për një kohë të gjatë. Përfundimi i detyrave të gjata në pritje me ndihmën e miqve të ngushtë do të sjellë lehtësim të madh në mendje. Do të bëhet një plan për blerjen dhe shitjen e tokës dhe ndërtesave. Vendimi mund të jetë në favorin tuaj në çdo mosmarrëveshje që lidhet me pronën stërgjyshore. Në gjysmën e dytë të javës mund të lindin probleme të vogla në lidhje me biznesin, të cilat do të mund t’i kapërceni me ndihmën e miqve tuaj të ngushtë. Do të merrni disa lajme të mira nga fëmijët tuaj në gjysmën e dytë të javës. Gjatë kësaj periudhe, në familje është e mundur një punë e mbarë. Kjo javë do të jetë shumë e favorshme për ju në lidhje me dashurinë. Anëtarët e familjes suaj mund ta miratojnë lidhjen tuaj të dashurisë. Mund të organizohet edhe një festë pikniku me familjen deri në fund të javës. Shëndeti do jetë normal.

 • peshore

  Javë e favorshme për karrierën dhe biznesin për personat e shenjës së Peshores, por do të sjellë disa probleme për sa i përket shëndetit dhe marrëdhënieve. Në fillim të javës, njerëzit e punësuar mund të marrin bekime nga shefi i tyre. Promovimi ose transferimi i dëshiruar është i mundur. Në fillim të javës ka mundësi të takoni një person me ndikim, me ndihmën e të cilit do të keni mundësinë të punoni në plane të lidhura me fitimin. Kjo kohë do të jetë shumë e favorshme për ata që bëjnë biznes në lidhje me vendet e huaja. Gjysma e dytë e javës do të sjellë më shumë fat dhe se gjysma e parë. Gjatë kësaj periudhe, pasuria dhe respekti do të shtohen për shkak të fatit. Do të ketë bekime të plota të të moshuarve në vendin e punës dhe mund të merrni një përgjegjësi të madhe. Njerëzit e lidhur me politikën mund të marrin një pozicion të madh. Do ketë intensitet në marrëdhëniet e dashurisë dhe besimi i ndërsjellë do rritet. Këtë javë do të keni shumë mundësi për të kaluar kohë të këndshme me partnerin tuaj të dashurisë. Për ta bërë jetën tuaj martesore të lumtur, merrni pak kohë nga jeta juaj e ngarkuar për partnerin tuaj të jetës dhe përpiquni të kuptoni ndjenjat e tij/saj. Ju do të merrni mbështetje të veçantë nga babai juaj në marrjen e çdo vendimi madhor në lidhje me tokën dhe ndërtimin.