Sport Shqiptar

Gjyqtarët kosovarë caktohen për ndeshje ndërkombëtare

Genc Nuza

Në ndeshjet miqësore ndërkombëtare të cilat do të zhvillohen gjatë këtij muaji drejtësinë do ta ndajnë edhe gjyqtarët kosovarë.

Gjyqtarit Genc Nuza i është besuar ndeshja miqësore Shqipëri – Itali, ndërsa gjyqtarit Visar Kastrati ndeshja Turqi – Skoci.

Më poshtë janë të paraqitura të gjitha ndeshjet dhe gjyqtarët kosovarë që do të jenë të angazhuar në ditët e ardhshme:

Shqipëri – Itali; 16.11.2022, ora 20:45, “Air Albania Stadium”

Gjyqtar kryesor: Genc Nuza

Asistent i parë: Fatlum Berisha

Asistent i dytë: Bujar Selimaj

Gjyqtar i katërt: Juxhin Xhaja (Shqipëri)

VAR: Emanuela Rusta (Shqipëri)

AVAR: Enea Jorgji (Shqipëri)

Turqi – Skoci 16.11.2022, ora 18:00, “Diyarbakir Stadium”

Gjyqtar kryesor: Visar Kastrati

Asistent i parë: Edmond Zeqiri

Asistent i dytë: Granit Hyseni

Gjyqtar i katërt: Zorbay Küçük (Turqi)

VAR: Alban Shala

AVAR: Lumturije Muhadri

Turqi (Femrat) – Jordani (Femrat) 12 dhe 15 Nëntor 2022

Gjyqtar kryesor: Mirela Çemeri (Shqipëri)

Asistent i parë: Fatmir Sekiraqa

Asistent i dytë: Besnik Morina

Gjyqtar i katërt: Neslihan Muratdağı (Turqi)

Kosovë – Ishujt Faroe 16.11.2022, ora 18:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”

Gjyqtar Kryesor: Eldorjan Hamiti (Shqipëri)

Asistent i parë: Ridiger Cokaj (Shqipëri)

Asistent i dytë: Rejdi Avdo (Shqipëri)

Gjyqtar i katert: Gramos Shala

Kosovë – Ishujt Faroe 19.11.2022, ora 18:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”

Gjyqtar Kryesor: Juxhin Xhaja (Shqipëri)

Asistent i parë: Denis Rexha (Shqipëri)

Asistent i dytë: Nertil Bregasi (Shqipëri)

Gjyqtar i katërt: Dardan Çaka

/Shqip.com