Rozë Ndërkombëtar

Britney Spears dështon të marrë pavarësinë financiare dhe jetësore nga babai

Këngëtarja Britney Spears

Gjykatësja që mbikëqyr konservatoritetin e Britney Spearsit ka mohuar kërkesën e saj për të hequr kontrollin e babait të saj disa ditë pasi këngëtarja bëri një lutje të pasionuar për liri.

Gjykatësja Brenda Penny, që kryeson çështjen përpara Gjykatës Supreme të Los Angelesit, të mërkurën nënshkroi në fuqi një vendim të ri, i cili vazhdon t’i japë babait të këngëtares Jamie Spears kontrollin mbi jetën e saj.

Avokati i Spears pritet të paraqesë një kërkesë të re që ajo të lirohet. Babai i Spears, Jamie paguhet 16,000 dollarë në muaj për të menaxhuar pasurinë e saj prej 60 milion dollarësh.

Më 23 qershor këngëtarja 39-vjeçare, bëri bujë në të gjithë botën me kërkesën e saj për të rifilluar kontrollin e financave dhe jetës së saj, pas 13 vitesh nën një konservator, i cili i dha babait të saj kontrollin e çështjeve financiare dhe jetës së përditshme të Spears.

Detaje të mëtejshme se pse ajo e bëri atë vendim nuk janë bërë të ditura, megjithëse një peticion i ri që kërkon lirinë e Spears pritet të paraqitet së shpejti.

Detajet pse babai i saj po e bën këtë, ende janë të paqarta./Shqip.com

Briney Spears dhe babai i saj, Jamie Spears