Ekonomi Biznes

Biletat e Trafikut Urban mund të blihen edhe me SMS

Trafiku Urban, Prishtinë
Trafiku Urban, Prishtinë

Nënkryetarja e Prishtinës, Donjeta Sahatçiu, ka bërë të ditur se prej sot biletat e autobusit me Trafikun Urban mund të blihen përmes SMS.

“Shumë e lumtur të ndaj me ju lajmin se e kemi arritë një tjetër synim drejt digjitalizimit të shërbimeve për qytetarë. Bashkë me Burimin, Ilirikun dhe Gentin, vendosëm një hap para në reformën e transportit publik. Ky është vetëm fillimi”.

“Lehtë e shpejtë! Siç e kemi paralajmëruar, për herë të parë, qytetarët e Kryeqyteti Prishtina mund të blejnë biletën një drejtimëshe dhe biletën ditore në linjat 1, 3, 3B, 3C, 4 dhe 7C si dhe biletën për vajtje ardhje në aeroport, duke dërguar SMS përmes operatorëve IPKO dhe Vala.

“Dërgo SMS në 55990 për biletën një drejtim, Dërgo SMS në 55991 për biletën ditore, Dërgo SMS në 55992 për biletën për aeroport. Së shpejti me biletat javore dhe mujore dhe risi të tjera!”.

/Shqip.com