Lajme

Arkitektë nga 17 vende të botës me ide për Prishtinën

Prishtina. Fotografia: V. Loku
Prishtina. Fotografia: V. Loku

Sot do të bëhet hapja e ekspozitës arkitektonike “Prishtina në vizionet botërore”, e cila do të jetë bashkim i ideve për ndryshim të kryeqytetit.

E organizuar nën patronatin e Komunës së Prishtinës dhe Fondacionit Kosovar të Arkitekturës, sipas njoftimit kjo ekspozitë do të jetë mundësi transformimi.

“Kjo ekspozitë do të sjellë në vëmendje 67 projekte të ndryshme inovative për Prishtinën, të krijuara nga arkitektë të talentuar nga 17 vende të ndryshme të botës. Është një mundësi e shkëlqyer për të parë nga afër idetë që mund të ndryshojnë fytyrën e qytetit tonë dhe të votojmë për ato që na pëlqejnë më shumë”, thuhet në njoftim.

Ekspozita arkitektonike “Prishtina në vizionet botërore” do të jetë e hapur për dy javë.

/Shqip.com