Teknologji

Zuckerberg zbulon detajet e mjetit të ri me Inteligjencën Artificiale

Themeluesi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg

Të gjitha kompanitë e mëdha të teknologjisë po përpiqen të përmirësojnë njëra-tjetrën me përditësimet “Hej, shiko çfarë mund të bëjë tani inteligjenca jonë artificiale (AI)” dhe sot, kompania mëmë e Facebook, Meta prezantoi përmirësimin e saj më të fundit në një version të quajtur Llama 3.

Ndryshe nga publikimet e mëparshme të Llama, Llama 3 ka ueb-faqen e saj të dedikuar (meta.ai), ku mund ta përdorni mjetin falas.

“Ditë e madhe këtu. Ne po nxjerrim versionin e ri të Meta AI, asistentit tonë, që ju mund të bëni çdo pyetje përmes aplikacioneve dhe syzeve tona”, tha drejtori i Meta Platform, Mark Zuckerberg.

“Ne e ndërtuam atë në kutinë e kërkimit pikërisht në krye të WhatsApp, Instagram, Facebook dhe Messenger, kështu që sa herë që keni një pyetje, mund ta bëni atë pikërisht aty. Ne po nxjerrim gjithashtu një sërë veçorish unike të krijimit. Meta AI tani krijon animacione dhe krijon imazhe me cilësi të lartë aq shpejt sa që gjeneron dhe përditëson imazhe për ju në kohë reale ndërsa jeni duke shtypur”, shtoi ai.

Gjithashtu ajo do të gjenerojë gjithashtu një video riprodhimi të procesit tuaj të krijimit.

A do ta ndryshojë në ndonjë mënyrë jetën tuaj? Absolutisht jo. A ju intereson kjo? Ndoshta.

/Shqip.com