Rozë

Zbulimi i sekretit, përplas Bardhin me Sarën

Marrëdhënia mes Sarës dhe Bardhit ka krisur sërish.

Dhe këtë herë shkak është bërë Bardhi.

Ai ka zbuluar para banorëve që kishte lënë pezull një lidhje jashtë shtëpisë.

Kjo kishte befasuar Sarën, e cila u shtang në momenti që Bardhi ndau me banorët këtë histori.

Gjatë një bisede, Bardhi kërkoi falje që nuk e kishte ndarë këtë informatë me Sarën, por këtë kërkim falje nuk e pranoi Sara, e cila tha se kjo do të përdoret nga banorët që ta sulmojnë atë.

/Shqip.com