Rozë

Zbriten 10 mijë euro nga çmimi i BBVA, kjo është arsyeja

Big Brother VIP

Efi dhe Luizi dolën nga dhoma e izolimit në të cilën ishin duke qëndruar.

Ata u bashkuan me pjesën tjetër të shtëpisë. Ky vendim u votua nga shumica e banorëve, në këmbim të 10 mijë eurove.

Vëllai i Madh kërkoi që banorët të votonin për nxjerrjen e Efit dhe Luizit nga dhoma, por me një kusht, që nga çmimi i madh të zbriten 10 mijë euro.

Olta, Amos, Dea, Tea dhe Xhoni votuan kundër nxjerrjes së tyre nga dhoma.

Olta i cilësoi banorët si mendjelehtë për vendimin që morën këtë vendim.

/Shqip.com