Rozë

“Xhelozi” dhe “ngacmime” mes Baby G dhe Dijonisit

Dijonisi dhe Baby G vazhdojnë ngacmimet mes njëri-tjetrit.

Teksa Baby G po qëndronte me Renisin në verandë, atyre iu bashkohet edhe Dijonisi, i cili pyeti këngëtaren nëse i mungoi.

Renisi tha se në të vërtetë ajo e ndjeu mungesën e tij dhe pyeti se ku ndodhej ai.

Dyshja vazhduan batutat mes tyre, ku Dijonisi e pyeti nëse ajo e tradhëtoi me të tjerët.

Baby G iu përgjigj se ajo e tradhëtoi me kalin.

Kjo shkaktoi të qeshura mes fermerëve.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: A të mori malli për mua? Apo the uroj të ketë dal.

Baby G: Pyeta kur dola jashtë ku është Dijonisi.

Dijonisi: Mirë zemër.

Renisi: Po pyeti për ty se ku je.

Dijonisi: Zemër a më tradhëtove?

Baby G: Po.

Dijonisi: Me kë?

Baby G: Me kalin.

Dijonisi: Me kalin?

Baby G: Jo, jo, kjo tingëlloi keq. S’kam me kë të tradhëtoj.

Dijonisi: S’ke pas me kë të më tradhëtosh. Po pse a bën ti këtë? A më tradhëton ti mua?

Baby G: Jo.

Dijonisi: Mirë shpirt.

/Shqip.com