Lajme

Vuçiq: Marrëveshje e kënaqshme, do formohet Asociacioni

Aleksandar Vuçiq ka mbajtur një konferencë në lidhje me zhvillimet e fundit sa i përket dialogut Kosovë-Serbi.

Ai tha se është arritur një marrëveshje.

“Arritëm marrëveshje jam i kënaqur, nuk është kjo e tëra por këto disa pika për të cilat u morëm vesh do të jenë pjesë e kornizës negociuese edhe për Kosovën edhe Serbinë”, tha ai.

Ai tha se bazuar në marrëveshjet e mëhershme është ndarë i kënaqur dhe se kanë bërë një lëvizje “të mirë përpara”.

Vuçiq, tha se nga e hëna është i gatshëm të prezantojë të gjitha pikat para qytetarëve.

/Shqip.com