Lajme Gjykata Speciale

Vijojnë skandalet në Speciale, ja çfarë veprimi bëri ndaj Krasniqit

Jakup Krasniqi nuk është lejuar që të futet në sallën e gjykimit ashtu siç ishte veshur. E si shkak është marrë kollarja e tij.

Avokatja e Krasniqit Venkatesëari Alagendra ka bërë të ditur në krye të seancës se sigurimi e ka detyruar ta heq kollaren.

“Z. Krasniqi ka pasur një kollare sot në mëngjes dhe ia kanë hequr, a mund të dimë pse ia kanë hequr??” ka pyetur Alagendra teksa kryegjyqtari Charles Smith iu përgjigj se “nuk e ka haberin” dhe se do të interesohet për këtë çështje.

Sipas mbrojtje, Krasnqi të njëjtën kollare e ka vënë edhe më herët, prandaj siç është shprehur mbrojtja është është e pakuptueshme arsyeja e mos-lejimit të hyrjes në DhSK me të njëjtën veshje.

Krasniqi në të kaluarën është shfaqur në seancat e Speciales me kollaren kuq e zi me shqiponja.

/Shqip.com