Rozë

Vesa flet sërish për lidhjen me futbollistin

Njëra nga banoret e spektaklit televiziv “BBVK2”, Vesa Vllasaliu, ka sjellë sërish në vëmendje historinë e saj të shkuar me futbollistin, Mërgim Berishën.

Në një bisedë me Bleron ajo tha:

“Unë nuk e di se si do të ndihen ata kur të kenë fëmijë. Unë e di që kur të kem unë fëmijë, ata do t’i lexojnë të gjitha”.

Më pas e mërzitur Vesa tregoi një rast që kishte me familjen e Mërgimit.

“Unë kam shkuar për të në hotel dhe kam fjetur kur familja e tij ka ardhur, sepse babai i tij thoshte nëse është Vesa aty, ne nuk vijmë. E unë kam qëndruar në hotel më shumë se 24 orë.”

/Shqip.com