Rozë

“Vëllai i Madh” ka një mision për banorët e BBVK

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, janë ngarkuar me një mister.

Veçanërisht, djemtë e shtëpisë do të kenë mision që vajzat të i trajtojnë si princesha.

Kjo erdhi pas komenteve negative, të sjelljes së Stresit ndaj Xhulit, e cila u konsiderua si ngacmim seksual dhe ofendim nga ana e publikut.

Stresi gjatë natës së prime ka kërkuar falje publike ndaj Xhulit.

/Shqip.com