Rozë

Ulet vlera e çmimit të madh në Big Brother Albania

Banorët e Big Brother Vip Albania kanë thyer sërish rregullat, duke e ulur kështu çmimin e madhe që kishin prej 100 mijë eurosh.

Sonte gjatë primet, ishte Arbana që ka treguar se çmimi ka arritur në 94 mijë, pasi banorët tri herë kanë thyer rregullat duke ofenduar.

Për çdo fyerje apo fjalë ofenduese çmimi ulet me 2 mijë euro.

Banorët janë shokuar me të parë se sa shumë ka rënë vlera e shpërblimit në vetëm katër ditë, e cila ka ardhur si rezultat i sjelljes së tyre të keqe.

Po ashtu sonte është duke u diskutuar për dy grupacione ai i Oltës dhe Luizit.

/Shqip.com