Sport Shqiptar

UEFA dënon Rumaninë

UEFA ka publikuar dënimin për Rumaninë për shkak të incidenteve të ndodhura në ndeshjen kundër Kosovës, të vlefshme për kualifikimet për në Kampionatin Evropian 2024.

Bazuar në vendimin e marrë, Rumania do të luaj një ndeshje pa shikues dhe duhet të paguaj 51 mijë euro dënim.

Dënimi ndaj Rumanisë vjen pasi Kosova ishte ankuar në shtëpinë e futbollit për paraqitjen e banerit “Kosova është Serbi”, i cili u shfaq në tribuna nga tifozët rumun, gjë e cila solli ndërprerjen e ndeshjes për 45 minuta.

/Shqip.com