Rozë

“Të dua shumë”, Atdheu puth Xhulin

Raporti në mes të Xhulit dhe Atdheut, është mjaft i afërt.

Ata janë parë brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova të përqafuar me njërin-tjetrin, e që nuk munguan as puthjet.

Gjatë kohës që po bisedonin me njëri-tjetrin, Atdheu i tha Xhulit “Të dua shumë”.

Ndërkaq, kjo e fundit duket më konfuze dhe thotë se nuk i beson fjalët e Atdheut, mirëpo që dëshiron ta njoh.

Ngacmimet janë të shumta në mes të dyve.

/Shqip.com