Rozë

Silvi sqaron nëse kishte lidhje me Sarën

Ekipi i Sarës ka fituar sfidën e kërcimit dhe me këtë rast Vëllai i Madh u ka dhënë mundësinë që të shikojnë lajmet më të klikuara për shtëpinë e famshme.

Një nga këto lajme ishte edhe deklarata e Silvit para se të hynte në shtëpi dhe ku kishte thënë se ka fotografi me Sara Gjordenin, çka ishte kuptuar në publik se mund të kishin pasur lidhje.

Me të dalë lajmi Sara qeshi dhe tha se: qenkna bë famshme jashtë për lidhjet, derisa i kërkoi Silvit një sqarim.
Sara: E more Slivi do me marrë famë.

Silvi: Nga këto do të fitosh ti

Sara: Kam qenë tek premiera e filmit.

Fillimishti ai hezitoi, por insistimi i Vesës e shtyri atë që fliste.

Silvi: Ta mbyllim këtë çështje tani. Unë me Sarën s’kam pasur asgjë.

/Shqip.com