Rozë Ndërkombëtar

Selena Gomez gruaja me më shumë ndjekës në Instagram

Selena Gomez

Selena Gomez, u bë gruaja me më shumë ndjekës në Instagram.

Ajo ka kaluar edhe Kylie Kardashian, e cila umëron 382 milionë ndjekës.

Gomez arriti ta kalonte atë dhe tani është personi i tretë më i ndjekur në Instagram.

I pari është Cristiano Ronaldo, i cili ka 562 milionë ndjekës dhe në vend të dytë është Lionel Messi, i cili ndiqet nga 442 milionë llogari.

Selena Gomez kryesoi njëherë Instagramin në vitin 2019, por Ariana Grande e kaloi atë.

/Shqip.com