Rozë

Sara dhe Bardhi drejtë ndarjes

Pas Prime-it të djeshëm , Sara ka debatuar me Bardhin për shkak ajo pretendon se ky i fundit e ka shfrytëzuar të gjithë kohën televizive për Meritonin dhe Romeon, duke mos folur për Sarën.

Sara: Vetëm në 3 raste ke qenë krahu im.

Bardhi: Çfarë ke bërë ti?

Sara: S’dua t’i them. Ti heziton, kjo është e vërteta. Dhe dal unë pastaj sikur të shtyj me zor. Unë jam shtytëse, por në të mirë të marrëdhënies të më provosh se je i fortë mjaftueshëm për të qenë mashkulli im. Ti ça po bën?

/Shqip.com