Rozë

Santianës nuk i vjen partneri, refuzoi t’ia çojë mesazhin e tij 

Moderatorja e spektaklit Jonida Vokshi, e ka njoftuar Santianën se partneri i saj ka pasur mundësinë që të shprehet.

“Duke qëndruar në kontakt me të ai ka dashur që të dërgoj një letër ty dhe deri dje ishte në rregull me këtë gjë, por sot ka ndryshuar mendje dhe nuk e ka dërguar letrën”, i ka thënë Jonida Santianës.

Ndërsa Santiana nuk kishte asnjë koment.

/Shqip.com