Rozë

Sa banorë do shkojnë në finale?

Ledjoni ka hapur një televotim të ri ku pyetja do të jetë së kush do të jenë finalistët.

Emrat se kush do jenë në finalen e madhe të këtij edicioni do të mësohen të shtunën.

Në garë janë, Meritoni, Egla, Heidi dhe Françeska.

Megjithatë nuk dihet nëse do shkoj një, dy apo tre banorë në finalen e 25 majit.

/Shqip.com