Rozë

Roza eliminohet nga shtëpia

Ajo ishte në nominim me Heidin, Erjolën dhe Françeskën, me këtë të fundit që e vendosi në këtë televotim pas Kutisë së Pandorës.

Përpara daljes nga shtëpia, Roza nuk i mbajti dot lotët, duke përshëndetur të gjithë banorët e tjerë.

Në studio ajo hapi biletën e “Lori Caffe”, e cila ishte vetëm vajtje.

Ajo përmendi disa banorë që sipas saj janë të vërtetë, kurse fituesi i këtij edicioni për të është Juli.

/Shqip.com