Rozë

Rita Ora pjesë e një filmi të njohur

Brandy dhe Rita Ora bashkohen me aktorët e The Pocketwatch, The Next Descendants Film

Këngëtarja e njohur Rita Ora do të jetë pjesë e një filmi.

Disney+ njoftoi se këngëtaret Brandy dhe Rita Ora do të jenë zërat në filmin e  animuar The Pocketwatch

Rita do ta portretizojë Mbretëreshën e Zemrave, kurse Brandy atë të Hirushes.

Dy këngëtaret e njohura, u bashkohen anëtarëve të kastit të shpallur më parë; China Anne McClain, Kylie Cantrall dhe Dara Reneé.

Kompania Disney+ nuk ka dhënë detaje se kur do të mund të finalizohet filmi.

/Shqip.com