Art Jetese

Përfitimet nga ecja në mëngjes

Ecja është tejet fitim prurëse

Nganjëherë ndjeheni të rraskapitur nga rutina që e jetoni çdo ditë.

Ju duket se nuk keni kohë të mjaftueshme që të dilni jashtë dhe të merrni pak ajër të freskët, ose të qetësoni kokën e të relaksoheni.

Ecja në mëngjes është tejet fitim prurëse dhe ndikon që të keni ditë të suksesshme, duke mos numëruar këtu të mirat që sjell për fizikun tuaj.

Është vërtetuar se ata që vuajnë nga depresioni që ecin 36-60 minuta në ditë, kanë vërejtur përmirësime të dukshme në gjendjen e tyre.

/Shqip.com