Lajme

Një veturë me targa serbe digjet në Mitrovicë të Veriut

Një veturë në pronësi të serbit NM dhe e regjistruar me targa KG është djegur mbrëmë në rrugën Anke Spaiç në pjesën veriore të Mitrovicës.

Makina ka qenë e parkuar në afërsi të shtëpisë së tij dhe NM ka parë se ishte në flakë mëngjesin e sotëm, pas nisjes për në punë – rreth orës 5:45. Ai gjeti një makinë me dëmtime të dukshme nga zjarri.

“E kam parkuar aty ku parkoj gjithë kohën”. Nuk u besoja syve kur shkova në punë këtë mëngjes. Pyesja veten nëse ishte makina ime”, thotë ai, raporton Kossev.

NM këtë mëngjes e ka raportuar rastin në Policinë e Kosovës, ku më pas ka dhënë deklaratë. Policia i tha se gjatë ditës do të përpiqeshin të dilnin në terren për hetime.

Pronari i NM thekson se nuk ka asnjë motiv që dikush t’i vërë flakën makinës.

/Shqip.com