Art Jetese

Ngjyra më e famshme e verës: Si ta kombinoni?

Pas shumë kohësh të kufizuar, dëshira e njerëzve për t’u veshur festivë dhe me shije, është rikthyer sërish.

Çdo e dalë është shkak për blerje të reja, por çfarë me siguri ju ka rënë në sy së fundmi është në veçanti një ngjyrë. Portokallia e Aperol Spritz është kaq në modë, prandaj ju duhet thjesht të bëni kombinimin e duhur.

Fustanet portokalli

Nuk ka nevojë për asnjë aksesorë nëse vishni një fustan të tillë! Nje fustan i gjatë në ngjyrë portokalli kombinuar me shapkat/sandalet më të rehatshme që keni dhe jeni gati!

Si ta kombinoni portokallinë me pantallona serioze.

Këmisha portokalli

Një këmishë lino për t’u veshur me pantallona bezhë/të bardha. Kostumet janë gjithashtu opsion!

Këpucët portokalli!