Lajme

Nga sot të gjithë personat mbi 18-vjeç mund të caktojnë termin për vaksinim

Vaksinimi në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë njofton se nga sot, e martë, të gjithë qytetarët mbi moshën 18-vjeçare mund të caktojnë termin për vaksinim kundër COVID-19 dhe se një gjë të tillë mund ta bëjnë edhe në versionin live, përcjell Shqip.com.

Nga MSH-ja po ashtu kanë bërë të ditur hapat për caktimin e terminëve.

Po ashtu, është aktivizuar linja telefonike pa pagesë 080030900, e cila pastaj i drejton sipas kërkesës:

1.      Për regjistrim dhe aplikim për vaksinën kundër COVID-19

2.      Për informata rreth vaksinës

3.      Për informata rreth procesit të vaksinimit

5.      Për konsultë me psikologun rreth vaksinimit

/Shqip.com