Kulturë Kino

Netflix largon këta filma nga platforma

Platforma e transmetimeve, Netflix, ka larguar një sërë filmash klasikë.

Ndër këta filma bëjnë pjesë edhe kryevepra e Quentin Tarantinos, “Pulp Fiction”, ajo e Christopher Nolanit, “Inception”, si dhe seria e filmave “Jackass”.

Ndërkaq, filmat e tjerë janë edhe “Scream”, “Paddington 2”, “Galaxy Quest” dhe “Conan the Barbarian”.

Netflix vazhdimisht tregon për filmat që do të largohen nga platforma.

/Shqip.com