Sport Ndërkombëtar

Ndryshon situata, Alves e pranon pjesërisht fajin për sulmin seksual

Mbrojtësi brazilian Dani Alves ka kaluar tashmë orët e tij të para në burgun Bryans 1, pasi u akuzua për sulme seksuale të dyshuara. Lojtari do të jetë në burg pa lirim me kusht në pritje të gjykimit. Ai përballet me 4 deri në 12 vjet burg.

Viktima e dyshuar, e cila sipas El Pais, duke cituar burime në hetim, ka refuzuar kompensimin financiar nga lojtari. Vajza dëshiron që Alves të shkojë në burg, kështu që ajo beson se drejtësia do të mbizotërojë. Kjo përforcohet nga fakti se vajza ka dhënë prova biologjike të përdhunimit të dyshuar.

Ndërkohë dëshmia e futbollistit ka ndryshuar disa herë. Nëse fillimisht Alves mohoi gjithçka, tani, sipas El Periodico, braziliani pranoi se kishte marrëdhënie seksuale me vajzën, por me marrëveshje të ndërsjellë.

Sipas La Vanguardia, Alves është tani në njësinë parandaluese të Burgut 1 të Bryans dhe pothuajse nuk ka ngrënë për dy ditët e fundit. Edhe pse vizualisht lojtari është i qetë, emocionalisht është shumë i shqetësuar, flet shumë pak dhe ende nuk e ka bërë telefonatën që i është lejuar, pasi nuk mban mend numrin e një familjari apo të dashurit.

/Shqip.com