Sport Shqiptar

Ndërpritet ndeshja mes Kosovës dhe Rumanisë

Ndeshja mes Kosovës dhe Rumanisë është ndërprerë, pasi tifozët rumun shfaqën një transparent provokues “Kosova është Serbi”.

Kjo madje nuk mjaftoi.

Tifozët fishkëllyen kur po intonohej himni i Kosovës.

Këto veprime shtynë gjyqtarin që të vendos për largimin e lojtarëve nga fusha, deri në marrjen e një vendimi.

/Shqip.com