Rozë

Nata e debateve mes Ganisë dhe Santianës

Gani Gërmia dhe Santiana janë përplasur me njëri-tjetrin gjatë natës.

Teksa ata dhe disa banorë të tjerë po bisedonin në dhomë të gjumit, në një moment kur Gania po tregonte një rrëfim, Santiana i tha “çka ki bre?”.

Pas kësaj, Gania iu drejtua me “mos rrit zërin” dhe kjo ka bërë që ata të dy të debatonin me njëri-tjetrin.

/Shqip.com