Lajme

MINT publikon çmimin e derivateve, bie çmimi i Dizelit

Ilustrim nga një pomp

Ministria e Industrisë, Ndermarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet maksimale të lejuara për derivatet e naftës gjatë 24 orëve të ardhshme.

Nga dita e djeshme, çmimi për Dizel ka rënë në dy cent më pak.

Çmimi i lejuar për 24 orët e ardhshme për Dizel është 1.60 cent ndërsa, për Benzinë 1.35 cent dhe për Gas 0.75 cent.

Sipas MINT-it, çmimet e lartcekura janë valide për datën 20.09.2022 deri nesër në ora 10:00./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022