Rozë

Meritoni dhe Romeo lënë prapa armiqësitë

Ditën e sotme duke realizuar emisionin e TAR, Meritoni dhe Romeo të gjendur vetëm të dy duket se kanë reflektuar.

Ata kanë treguar se e kanë tepruar të dy dhe i kanē kërkuar falje njëri tjetrit.

Më tej ata janë ngritur e përqafuar duke treguar se kanë lenë hatërmbetjet.

Rikujtojmë se Meritoni dhe Romeo kanë qenë miq, por brenda shtëpisë patën probleme të cilat kaluan në debate.

/Shqip.com