Rozë

Meritoni dhe Ilnisa nuk largohen nga shtëpia, ky është vendimi

Megjithëse u mor vendimi për skualifikim nga gara, Meritoni dhe Ilnisa pas disa minutash pritje janë dërguar në dhomën e bardhë, aty ku po qëndron që 48 orë Egla.

Kjo e fundit tha se e kishte parandjerë ardhjen e tyre në të njëjtën dhomë.

E me të hyrë brenda nuk munguan kunjat mes Meritonit dhe Eglës.

Treshja do të qëndroj në atë dhomë deri në një vendim të Vëllait të Madh.

/Shqip.com