Teknologji Auto

Mercedes zbulon datën e prezantimit të Maybach EQS 680 SUV

Mercedes Maybach EQS 680 SUV
Mercedes Maybach EQS 680 SUV

Modeli më i ri e i lajmëruar që një kohë të gjatë, Mercedes-Maybach do të lansohet zyrtarisht në Shanghai Auto Shoë më 17 Prill.

Emërtimi i Maybach-ut të parë tërësisht elektrik sugjeron se do të jetë më i fuqishëm se modelet tjera të Mercedesit.

Mercedes Maybach EQS 680 SUV

Maybach EQS 680 me shumë gjasa do të vijë me diçka midis 640 dhe 700 kuaj fuqi.

Mercedes Maybach EQS 680 SUV

Megjithëse nuk janë dhënë shumë detaje, gjasat e mëdha janë se vetura e re do të vjen me hapësirë për 4 persona dhe me hapësirë të madhe që do të mund të ndikoj që bagazhi i automjetit të jetë shumë i vogël.

Mercedes Maybach EQS 680 SUV

Maybach EQS 680 SUV ka shumë mundësi të vij me çmimin prej të paktën 200,000 dollarë, nëse jo shumë më tepër.

Mercedes Maybach EQS 680 SUV

/Shqip.com