Rozë

Megi Pojani pjesë e “Dancing With the Stars”

Megi Pojani

Ndër personazhet më të njohura për publikun shqiptar, Megi Pojani do të jetë pjesë e programit “Dancing with the stars”.

Kjo u bë e ditur nga faqja zyrtare e “Dancing with the Stars”, në rrjetin social Instagram.

“Një showgirl si Megi! Kudo provokuese, por sa do të arrijë ta joshë jurinë e #DWTS? Suksese Megi!”, shkruhet në postim.

Po ashtu, deri tani janë zbuluar edhe disa konkurentë të tjerë, si Sara Hoxha, Alban Nimani dhe Isli Islami.