Lajme

Më 21 korrik, seanca e radhës në Speciale ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Ish-krerët e UÇK-së në Hagë

Dhomat e Specializuara në Hagë kanë caktuar 21 korrikun si datë për mbajtjen e seancës së radhës ndaj Hashim Thaçit dhe ish-krerëve të tjerë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Seanca do të mbahet në orën 14:30.

Ajo do të mbahet në prezencën e mbrojtjes, përfaqësuesve të Zyrës për Viktimat dhe Prokurorisë.

Sipas njoftimit në Dhomat e Specializuara, palët e lartëpërmendura kanë të drejtë që deri me 16 korrik t’i dërgojnë parashtresat e tyre me shkrim, nëse dëshirojnë ta bëjnë këtë apo në të kundërtën argumentimet do t’i japin vetëm në seancë./Shqip.com