Rozë

Luizi i lodhur, thotë se nuk është sekretari i Kiarës

Luizi dhe Kiara

Luizi gjatë gjithë kohës shihet të jetë këmbëngulës në raportin e tij me Kiarën.

Mirëpo, së fundmi ai u shpreh se është i lodhur nga situata e krijuar në shtëpi, ku në çdo situatë duhet të mbrojë Kiarën.

Ai tha se Kiara është aq e përgjegjshme dhe e pjekur sa të mbrojë veten e saj, kur ajo debaton me dikë.

Luizi tha se shpreson që Kiara mos ta ketë asnjëherë nevojën e tij, por edhe në rast se do e kërkojë ndihmën e tij për diçka, ai do jetë gjithmonë aty, mjafton një shikim.

Ndërkaq, Efi e mbështeti mendimin e Luizit. Ashtu si ai, ajo tha që duhet ta lërë Kiarën të përballet vetë me situatat në shtëpi.

/Shqip.com