Zëdhënësi i Vetëvendosjes thotë se kanë fituar në Prishtinë, Prizren dhe Gjilan

Zëdhënësi i Vetëvendosjes, Arlind Manxhuka, ka bërë një postim në Facebook, duke pretenduar se kanë fituar në Prishtinë, Prizren dhe Gjilan.

“Prishtinë, Prizren, Gjilan. Vazhdon…”, ka shkruar Manxhuka në Facebook.

Kujtojmë se në Prishtinë dhe Gjilan Vetëvendosje nuk ka udhëhequr më herët, ndërsa në Prizren ka qenë Shaqir Totaj.